Kunnskapsbase: Faktura
Fakturaforklaring
Innsendt av Svein Arne Kjerstad,
Notice
Undefined index: lastmodifiedby (./__swift/cache/3e3e6b6bb619cd1b3098249ff1a2bc7a.php:44)
Copy to clipboard:
Ida . på 21 May 2019 14:26

Med virkning f.o.m. 01. november 2015 ble våre kundefordringer administrert av Kredinor AS.  Bankkontonummer for betaling er det samme som tidligere, men KID er endret.

Se fakturaforklaring vedlagt.

 

Har du e-postfaktura, sørg for å klarere alt som kommer fra @stayon.no og @kredinor.no slik at dette blir sluppet gjennom i SPAM-filteret ditt.

For veiledning til hvordan dette gjøres i Outlook se her.

 



Vedlegg 
 
 faktura-eksempel.jpg (135.16 KB)

Help Desk Software by Kayako kundeservice.stayon.no/index.php?