E-postfaktura
Innsendt av Britt .,
Copy to clipboard:
Ida . på 28 May 2019 16:05

Vi tilbyr e-postfaktura til våre kunder.

Det er mulig for deg å motta din faktura elektronisk. Dette fordrer at du har vært inne på MinSide og valgt bruk av e-postfaktura. epostfaktura

Hvordan velger jeg å motta min faktura på e-post?

Du kan velge e-postfaktura ved å logge deg inn på vår kundeportal  MinSide «min.stayon.no».

Informasjon om brukernavn og passord for å logge deg på MinSide, finner du i velkomstmailen du fikk fra oss.

Dersom du har glemt passordet, trykk på knappen for "glemt passord" så sender vi deg et nytt.
Benytt denne linken for å be om nytt passord

Du kan også kontakte vårt kundesenter på mail support@stayon.no eller telefon 71705770, så hjelper vi deg med å velge e-postfaktura.

Hvorfor velge e-postfaktura?

Papirfaktura koster kr 59,-.
E-postfaktura er gratis.

Med e-postfaktura sparer du både penger og miljøet.

StayOn AS tilbyr også eFaktura, du vil da motta faktura i din nettbank.