eFaktura
Innsendt av Kristin Rørhus,
Copy to clipboard:
Ida . på 21 May 2019 14:15

Vi tilbyr eFaktura

eFakturareferanse finner du på siste mottatte faktura. Referansen består av ditt kundenummer, og er på totalt 7 siffer. Dersom ditt kundenummer består av færre siffer, må du legge til 0'er foran kundenummeret slik at det totalt blir syv siffer.

Eksempel: kundenummer 1234 blir referanse 0001234

I nettbanken din har du mulighet til å automatisk godta eFaktura fra alle bedrifter som tilbyr tjenesten og som man har et kundeforhold til.

Vennligst se veileder for å finne fakturaspesifikasjon i din nettbank:

eFaktura veileider spesifikasjon