Avtalegiro
Innsendt av Kristin Rørhus,
Copy to clipboard:
Ida . på 21 May 2019 14:20

Avtalegiro er en avtale mellom deg og banken. Vi får beskjed fra banken din når du har inngått avtale om AvtaleGiro.
Banken sørger for at abonnementet blir automatisk betalt på riktig dato. Bruk KID og bankkonto som du finner på faktura.

Ved endring av fakturamottaker eller faktura adresse kan det bli tildelt nytt kundenr. Dette kan medføre at ny avtalegiro må inngås med din bank. Eksisterende avtale må kanselleres og ny opprettes om samme kontonr. skal benyttes. Ved spørsmål ta kontakt med din bank.

Vi oppfordrer våre kunder å velge e-postfaktura. For informasjon og opprettelse av e-postfaktura: trykk her