Flytting av xDSL bredbånd og bredbåndstelefon - privat
Innsendt av Bjarne (kundekonsulent),
Copy to clipboard:
Lilly-Anne . på 10 October 2017 08:36

Å flytte en xDSL linje innebærer nedkobling på nåværende adresse og oppkobling på ny adresse.

For å flytte ditt abonnement til ny adresse må du fylle ut online skjema. Her er en link til skjemaet:

https://min.stayon.no/submitticket_.php?step=2&deptid=3&template_=5

Pris på flytting er ihht. til vår prisliste, eller du kan få gratis flytting mot ny bindingstid på 12 måneder. Dette velger du i online flytteskjema.

Flytting bør meldes i god tid da vår behandling og ventetiden hos entreprenør varierer. Behandling og oppkobling i sentral tar normalt 2-5 uker, men vi oppfordrer våre kunder om å melde flytting senest 5 uker før flyttedato.

I de fleste tilfeller må montør inn i  ny bolig ved oppkobling for å kvalitetssikre forbindelsen. Modem monterer kunden selv, med mindre det spesielt er bestilt med montør, mot ekstra gebyr.

Vi har også ett PDF flytteskjema som kan scannes/fakses for de som ikke har tilgang til internett. Se vedlegg.

Vi gjør oppmerksom på at flyttemeldinger sendt via e-post vil ha noe lenger behandlingstid.Flytting Vi oppfordrer derfor våre kunder om å benytte online skjema, der gir du oss all nødvendig informasjon.

Vedlegg

stayon_flytteskjema_privat.pdf (28.34 KB)