Overføringsskjema - privatabonnement
Copy to clipboard:
Ida . på 17 November 2020 14:18

Å overføre et xDSL abonnement innebærer endring av juridisk kunde. Navneendringer foretas ikke. Fordel for deg: du slipper evt. brudd på binding og du slipper oppsigelsestid. Dere velger også sammen hvilken dato det skal gjelde fra. Fordel for ny beboer: omgående levering. xDSL-utstyret må overtas komplett fra tidligere kunde: Modem, strømforsyning, splitter og nettverkskabel.

Overforing

Alternativet blir å tegne et nytt abonnement helt uavhengig av det som er levert tidligere. Dette medfører en etableringskostnad på kr 995,- og leveringstid på 2-5 uker. Uansett hva som velges vil en bindingstid på 12 mnd gi den beste abonnementsprisen.

Vedlegg

Overføringsskjema-2020.pdf (96.08 KB)