Flytteskjema (bedrift)
Copy to clipboard:
Ida . på 21 May 2019 14:47

Flytting bør meldes i god tid da vår behandling og ventetiden hos entreprenør varierer. Behandling og oppkobling i sentral tar normalt 2-5 uker, men vi oppfordrer våre kunder om å melde flytting senest 5 uker før flyttedato.

I de fleste tilfeller må montør inn på ny adresse ved oppkobling for å kvalitetssikre forbindelsen. Modem monterer kunden selv, med mindre det spesielt er bestilt med montør, mot ekstra gebyr. Pris på flytting er ihht. til vår prisliste. Vi oppfordrer våre kunder om å benytte vedlagte skjema.

Flytting

Vedlegg

stayon_flytteskjema_bedrift.pdf (27.66 KB)