Foreldrekontroll på Inteno DG301 modem.
Copy to clipboard:
Ida . på 20 May 2019 14:01

Det er begrensede muligheter innebygget i modemet men det er mulig å bestemme når en tilkoblet maskin skal få lov til å være tilkoblet nettet.
For å sette opp funksjonen så må du først logge på modemet.

Det gjøres slik:

1: Koble en datamaskin til modemet enten via wifi eller kabel og åpne en nettleser og gå direkte til modemets webgrensesnitt på adressen 192.168.1.1 og logg inn med brukernavn: "user" og passord: "stayon".
2: Gå til funksjonen via "Network" -> "Parental Control".
3: Velg maskin som skal ha begrensninger i nedtrekkslisten og trykk på hver enkelt dag du vil legge inn begrensninger og definer klokkeslettet. Gi regelen et navn og lagre endringene med knappen "Save & Apply".