Hvorfor e-postfaktura og avtalegiro er en god kombinasjon?
Innsendt av Wenche .,
Copy to clipboard:
Ida . på 21 May 2019 14:24

Kombinasjonen med e-postfaktura og avtalegiro gjør at du mottar e-postfaktura direkte på din mail og slipper å legge inn betalingsinformasjon i nettbanken. Fakturaen belastes automatisk din bankkonto ved forfall, forutsatt at det er dekning på konto.

For å opprette e-postfaktura logg deg inn på vår kundeportal MinSide «min.stayon.no».  Ønsker du mer informasjon om e-postfaktura: trykk her

Informasjon om hvordan opprette avtalegiro: trykk her