Kabling internt når du har bredbåndstelefon eller ikke har telefon
Innsendt av Lilly-Anne .,
Notice
Undefined index: lastmodifiedby (./__swift/cache/3e3e6b6bb619cd1b3098249ff1a2bc7a.php:44)
Copy to clipboard:
Ida . på 28 May 2019 15:44

Kablingen internt i huset har stor betydning for kvaliteten på bredbåndet ditt. Dårlig kabling kan føre til støy på telefonen og det er fare for at du får redusert hastigheten på bredbåndet eller at du ikke kommer på nett.

For abonnenter med bredbåndstelefon gjøres det slik: (for kunder som ikke har telefon i det hele, se bort fra den delen av skissen som viser telefonen. Ellers er det likt)

abb med tlf

• Dette er det første telefonpunktet (1) inne i boligen.

• Koble en ADSL kabel fra telefonuttaket (1) og koble til «DSL» på modemet (2)

• Koble en nettverkskabel fra LAN1 på modemet (2) og til nettverkskortet i pc’en

• Koble en telefonkabel fra «TEL1» på modemet (2) og til den analoge telefonen